Kappas, kirjoittajamme on unohtanut päivittää blogiaan, taas...

Kevät on takana ja kesä parhaillaan menossa. Tulipa kesälomakin anottua hyvän sään aikana, senkun naatiskellaan!

Aloitetaan kuitenkin parilla keväisellä riekkumiskuvalla, jottei pääse lumi ja hankikelit unohtumaan ihan kokonaan...

Toukokuun lopussa oli Varkauden näyttely ja ihmisellä oli koko viikonlopun aikana kolme handleroitavaa. Menestystä tuli vaihdellen, vaan sehän ei tahtia haittaa.

Rockya arvosteltiin hyvän pään, silmät, ilmeen, karvan ja värityksen omaavaksi itsevarmaksi urokseksi, joka esitettiin kuulemma liian tuhdissa kunnossa ja ylimääräisellä kaulanahkalla varustettuna(?). Tuloksena tiukalta tuomaritädiltä H eli (nätti) keltainen nauha kotiinviemiseksi. Viimeksi käytiin kehässä 2009 ja silloin saatiin ERI, josko kokeillaankin näin kahden vuoden syklillä ja seuraava esiintyminen olisikin sitten jo veteraaneissa. Saas nähdä... Onneksi ulkoiset puutteet on korvattu luonteella ja omalaatuisuudella! Meiän Ärrä on silti se komein.

Eppu kävi kehässä myös saaden oikein hyvän arvostelun ja paljon kehuja, tuloksena EH eli sininen (isojen poikien) värinen nauha.

Kun mahtavaa turkkia ei tarvinnut enää säästellä... heti näyttelyn jälkeen Rocky laitettiin kesäkuntoon ja nyt on tukka hyvin, kaikki hyvin! Villi kesälook helpottaa ainakin helteellä olemista ja uinnin jälkeen turkin kuivumista.

Mökkikausikin tuli jo korkattua ja mikäs siellä ollessa, kun saa mennä villinä ja vapaana... Koiratkin saavat uida ja riekkua melkeinpä kellon ympäri. Ainoa kiusa on mäkäräiset, jotka ryömivät turkin sekaan ja purevat koirat punaisille paukamille. Akuuttina helpotuksena moiseen harmiin teepuuöljyä, tummelia ja kyytablettia.